Parteneriat Parentime

Scris de: admin Data publicării: 2014-04-14 Vizualizări: 451 Comentarii: 0

Ai zile în care nu mai stii ce sa faci împreuna cu prichindelul tau? Stim cu totii ca uneori imaginatia celor mici o întrece cu mult pe a noastra, asa ca va propunem un trainging,...

Ai zile în care nu mai stii ce sa faci împreuna cu prichindelul tau? Stim cu totii ca uneori imaginatia celor mici o întrece cu mult pe a noastra, asa ca va propunem un trainging, sa îi ajungem din urma pe copii.
Ne jucam împreuna, învatam ce înseamna de fapt jocul si ce beneficii are pentru educatia copiiilor nostri. Noi organizam totul si punem la dispozitie 'materialele didactice'; voi veniti deschisi sa dam în mintea copiilor si sa participati la activitatile propuse de trainer.
Asteptam sa ne spuneti când ati prefera un training de acest gen: într-o zi a saptamânii dupa-masa, sau sâmbata dimineata? În functie de propunerile voastre se va stabili data si ora, urmând sa anuntam aceste informatii în cel mai scurt timp, dupa ce aflam preferintele voastre.

Trainigul se va face la magazinul Boribon din str. Viitorului 21, Bucuresti, în parteneriat cu cei de la Parentime- centru de parenting

 

Taguri:

Adauga un comentariu

Captcha


Comanda rapida pentru