Alege-ţi tu premiul!

01.10.2011
 

Boribon împlineste 7 ani în luna octombrie, iar pentru a sarbatori împreuna te lasam pe tine sa îti alegi cadoul preferat dintre jucariile noastre. Trebuie doar sa fii prietenul nostru, adica sa ne cunosti si sa ne spui parerea ta despre Boribon, si poti câstiga exact ceea ce doresti.

Regulament concurs Boribon ”Alege-ti tu premiul!”
Concursul se va desfasura pe perioada 24.10.2011- 24.11.2011 si se va derula astfel:
- 24.10.2011- 24.11.2011 înscrierea în concurs pe baza criteriilor si respectând conditiile de mai jos
- 25.11.2011 anuntarea câstigatorilor pe wall-ul Boribon (Facebook) si pe site-ul Boribon (www.boribon.ro)

Premiile concurusului:
Concursul are 3 câstigatori.
Premiile constau în produsele* selectate de cei în cauza, pe baza carora se face si înscrierea la concurs.
*în limita stocului disponibil
Premiile vor fi ridicate de la magazinele Boribon sau livrate prin curierat rapid (costul transportului este suportat de catre câstigator), pe baza actului de identitate.

Conditii care trebuie îndeplinite pentru a te înscrie la concurs:
- sa fii prietenul nostru pe Facebook
- sa postezi pe wall-ul nostru si al tau produsul ales de tine de pe site-ul www.boribon.ro (cu link de pe site), pe care doresti sa îl câstigi
- sa fii un prieten sincer, adica sa ne împartasesti ce îti place cel mai mult la Boribon, si respectiv ce ai vrea sa îmbunatatim; nu e suficient asadar sa ne lauzi, avem nevoie de ambele aprecieri. Acceptam orice lauda meritata pe drept sau critica obiectiva si constructiva.

Criterii de selectie pentru alegerea câstigatorilor:
- argumenteaza de ce vrei jucaria aleasa
- deoarece numarul de like-uri este o metoda controversata în alegerea câstigatorilor, si pentru ca Boribon e de acum mare si deci responsabil pentru deciziile sale, ne rezervam dreptul de a alege câstigatorii concursului, într-un mod obiectiv si impartial, strict pe baza raspunsurilor primite.

Prin înscrierea la concurs, participantii îsi dau acordul pentru afisarea informatiilor pe wall-ul FB al lui Boribon si pentru promovarea concursului pe site-ul si în magazinele Boribon, si îsi asuma dreptul de autor pentru cele sustinute. Boribon nu îsi asuma raspunderea pentru continutul informatiilor. Boribon îsi rezerva dreptul de a retrage din concurs raspunsurile jignitoare sau nepotrivite specificului activitatii. Nu se acorda contavaloarea premiilor în bani.

Acest concurs este organizat de SC Boribon Com SRL

Câstigatorii concursului: Melinda Blos Jáni, Adi Vanatoru, Ivanescu Cristina

 


 

Comanda rapida pentru