plata si transportul

Modalităţi de plată

Magazinul virtual Boribon acceptă următoarele modalităţi de plată:

Cum livrăm jucăriile?

Livrarea produselor se face pe teritoriul României, în 1-3 zile lucrătoare după confirmarea existenţei în stoc a produselor comandate, sau la cerere, pentru data convenită. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, vei fi anunţat(ă) prin email sau telefonic în cât timp poate să ajungă produsul la tine.
Livrarea în ţară se va efectua prin serviciul de curierat rapid Fan Courier sau prin poştă, contravaloarea transportului fiind inclusă în factură.

Tabelul de mai jos este unul informativ despre costurile de transport pe colet, în funcție de adresa de livrare şi modalitatea de transport:
 

Adresa de livrare Taxă transport / colet (RON)
TVA inclus
Bucureşti şi zonele limitrofe 15,00
Restul ţării-Orase Fan Courier (consulta lista) 19,00
Poşta română 14,00
Comenzi peste 180,00 ron 0,00
Kilometri suplimentari cu Ramburs (orase/localitati extra Fan Courier) 1.80 lei/km
Kilometri suplimentari fara Ramburs (orase/localitati extra Fan Courier) 1.50 lei/km
   
   

Garanţia livrării
Boribon livrează jucăriile ambalate corespunzător astfel încât, indiferent de destinaţia coletului, acesta să ajungă în cele mai bune condiţii, fără a fi deteriorat.
Comenzile se preiau prin intermediul siteului www.boribon.ro sau telefonic. Folosește telefonul de contact în scopuri informative şi pentru relaţii cu clienţii.
Poţi returna produsul în termen de 10 zile de la livrare dacă nu eşti mulţumit de el şi primeşti banii înapoi în maxim 30 de zile. Te rugăm însă ca produsul returnat să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: în ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit.
Poţi solicita returul de produse dacă găseşti produse nefuncţionale în primele 24 de ore de la recepţie.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, îţi recomandăm refuzarea recepţiei lor.

Produse livrate greşit

Dacă ţi s-a livrat alt produs decât cel comandat, te rugăm să semnalezi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. În acest caz toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de SC Boribon Com SRL.

 

Comanda rapida pentru