CONCURS PENTRU GRADINITE

01.10.2012
 

Jocuri si jucarii în valoare totala de 1500 RON

Sunteti interesati sa primeasca grupa voastra (la care sunteti pedagog sau în care aveti copilul înscris) jucarii noi din lemn, jocuri de societate, de constructie si de creativitate?

Încrieti-va la concurs si mobilizati-i si pe cei din jur.

Ce trebuie sa faceti?
1. Dati un like pe pagina Magazinului Boribon, primul pas pentru înscrierea la concurs.
2. Trimiteti pe adresa de e-mail boribongaleria@gmail.com Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza o fotografie cu grupa de gradinita pentru care vreti sa câstigati cadoul,  însotita de datele de contact (denumirea gradinitei, grupa si localitatea).
3. Când apar în albumul Facebook fotografiile trimise, astfel primind confirmarea ca sunteti înscrisi la concurs, scrieti un scurt comentariu si adunati cât mai multe voturi (like-uri) pentru fotografii (facând share aveti sanse mai mari sa adunati voturi).
4. Cei care aduna minim 100 de voturi pe fotografie, participa la tragerea la sorti, premiul constând într-un pachet cu jocuri si jucarii în valoare de 1000 RON.
5. Gradinita care a adunat cele mai multe voturi, primeste un premiu în valoare de 500 RON.

Uniti-va fortele în interesul copiilor!

Comentariile trebuie sa apara doar sub fotografia grupei sustinute, sa nu apara „pe perete”.
Concursul are valabilitate pentru minim 30 de grupe înscrise.
Concursul este valabil pâna joi, 8 noiembrie 2012, când Boribon împlineste 8 ani. Tragerea la sorti si petrecerea dedicata aniversarii vor avea loc sâmbata, 10 noiembrie, va vom anunta din timp ora si locatia.
Rezultatul îl vom publica a doua zi dupa extragerea la sorti pe FB si pe site.

Pe locuri, fiti gata.....START!!!!
Boribon da valoare jocului!


 

Comanda rapida pentru