Tombola verii

02.06.2012
 

Boribon si Parentime cred ca dragostea si comunicarea sunt esentiale în cresterea copiilor. Dar nu suficiente…

De aceea ne-am gândit sa oferim clientilor Boribon ocazia de a participa la cel mai frumos curs de parenting, Trainingul Parintilor Eficace organizat de Parentime.

Orice jucarie în valoare de peste 50 de ron cumparata din magazinele Boribon în perioada 18.06.2012 – 5.09.2012  îti da dreptul sa te înscrii la tombola noastra.

Participând la Trainingul Parintilor Eficace:
- Vei învata cum sa creezi o relatie democratica si nonautoritara între tine si copilul tau.
- Vei învata cum sa rezolvati problemele împreuna
- Vei învata cum sa creezi atmosfera necesara pentru a-i oferi copilului tau libertatea de a-si discuta problemele cu tine, fara a se retrage sau izola.
- Vei învata cum sa stabilesti regulile în mod democratic, astfel încât toata lumea sa fie multumita de ele, acceptându-le mult mai usor.

Regulament
Perioada de înscriere la tombola : 18.06.2012 – 5.09.2012
Data extragerii câsigatorului dintre cei înscrisi: 6.09.2012
Premiul: participarea la Trainingul Parintilor Eficace pentru o persoana
Valoarea premiului oferit: 1240 ron

Cumpara orice jucarie din magazinele Boribon sau magazinul virtual (comanda online) în valoare de minim 50 de ron. Vei avea doar de completat un formular scurt, si tot ce îti ramâne e sa te joci împreuna cu copilul tau cât mai  mult vara asta.

*Pentru cei care comanda online si doresc sa se încrie la tombola, va rugam sa specificati în nota clientului, la pasul 4, înaintea finalizarii comenzii: numele si vârsta copilului/copiilor dumneavoastra, un e-mail si telefon de contact daca sunt altele decât cele furnizate la înregistrarea pe contul Boribon.

Cursul sustinut de Parentime va avea loc în Bucuresti. Va rugam sa tineti cont de acest aspect la înscrierea la tombola.

Câstigatorul va primi un voucher valabil 1 an de zile având posibilitatea sa aleaga perioada în care doreste sa participe la curs. 

Comanda rapida pentru