1 iunie 2012- ziua copiilor

08.05.2012
 

Ne gândim de ceva vreme cum sa sarbatorim împreuna ziua copilului si iata la ce varianta ne-am oprit: dorim sa oferim jucarii de la Boribon unor copii care se vor bucura cu adevarat de ele.

Va rugam asadar sa va gânditi la o fundatie, un spital sau orice institutie stiti voi ca sprijina copiii, sa o propuneti ca si beneficiar al jucariilor oferite de Boribon si sa adunati cât mai multe voturi pentru propunerea voastra.

Propunerea care va aduna cele mai multe voturi pâna la data de 31 mai, va fi cea la care Boribon va avea grija sa ajunga produsele:

    Joc de societate 4 în 1 (Im toy)
    Joc de îndemnare (Im toy)
    Set scoala  (Tatiri)
    Puzzle 3D (Fauna)
    Veioza (Fauna)
    Masuratoare (Fauna)
    Papusa marchiza (Djeco)
    Joc magnetic (Djeco)
    Joc de societate cu carti (Djeco)

Valoarea totala a produselor oferite = 550 ron

Perioada în care asteptam propunerile voastre: 11-31 mai

Anuntarea beneficiarului: 1 Iunie 2012

Livrarea produselor: pâna pe 10 iunie 2012

Pentru a putea propune un beneficiar trebuie doar sa fii prietenul nostru pe Facebook si sa propui o locatie legitima (care sa desfasoare activitati cu copii, sa sprijine copii, etc.). Te rugam sa faci doar o propunere. Beneficiarul va fi desemnat pe baza voturilor primite (un vot = 1 like). Pot vota toti prietenii paginii Boribon.

Prin înscrierea la concurs, participantii îsi dau acordul pentru afisarea imaginilor pe wall-ul Boribon si pentru promovarea concursului pe site-ul si în magazinele Boribon. Boribon nu îsi asuma raspunderea pentru continutul imaginilor sau textelor primite. Boribon îsi rezerva dreptul de a retrage din concurs propunerile care nu respecta termenii propusi. Nu se acorda contavaloarea premiilor în bani.

Câstigatorii în urma voturilor cumulate sunt cei de la Fundatia Cristi's Outreach for Children din Bârlad, care sprijina copii cu autism.

Impresionati de proiectul Fratilor mai mari, am decis sa acordam niste premii suplimentare, jucarii care sa ajunga la cei de la centrul de primiri si evaluare urgente Arlechino.

Le multumim tuturor si le dorim sanatate, putere si perseverenta sa îsi duca la bun sfârsit proiectele, si desigur inspiratie pentru cele viitoare. Copiii vor avea mereu nevoie de noi toti.

 

Comanda rapida pentru