Parteneriat NexT Kids

20.03.2012
 

NexT Kids e doar o data pe an! NexT Kids e acusi! Iar Boribon a fost acolo împreuna cu toti cei mici si mari, spusi pe joaca, sâmbata, 31 martie 2012, ora 11, Cinema Studio

NexT va invita sa participati pentru a 3-a oara la programul dedicat copiilor intre 5 si 12 ani, NexT Kids.
“Un capcaun”, de Gerard Ollivier, “Angelino”, Maryna Shchipak, “Dirkjan rulz!”de Wilfred Ottenheijm si Remco Polman, “Pe apa” de Yi Zhao, “SpatiuTimpCaine” de Nikolaus Eckhard, “Zero” de Nazanin Sobhan-Sarbandi, si “Scarpinici” de Patrick Schoenmaker sunt filme care merita repovestite si deslusite in familie pentru multa vreme dupa vizionarea lor. Cele 7 scurt- metraje din Franta, Austria, Olanda, Germania si Iran folosesc cele mai diverse stiluri si tehnici de desen, animatie, montaj si manipulare a imaginii cinematografice si ne povestesc cu ascutita inteligenta, emotie si umor despre ingeri protectori si biciclisti aventurosi, despre lacomie, devenire, miscare, despre eliberarea de neimplinirile scolare, despre varste, viteze si incercari si despre un purice care readuce VESELIA unui camin mohorat! Lalalalalalalala...

Invitati speciali:
Nikolaus Eckhard a facut un film de 6 minute fara nici un sunet. L-am rugat frumos sa dea voie spectatorilor NexT Kids sa faca ei o coloana sonora pentru filmul SpatiuTimpCâine- si a fost de acord. Ura! (Nota: mai intai ne arata co-echipierul nostru Mihai Ghita cam cum se poate face asta)

“Filmminimo”, adica Stanca Radu si Cristina Iliescu, 2 regizoare tinere, cu experienta în colaborarea cu actori- copii, ne arata Cum ar fi la casting.

Raluca Racean, actrita si dresoare de purice imaginar. Da, da, are legatura cu filmul “Scarpinici”!
Dr. Ilinca Cioculescu, fondatoarea adapostului pentru cai abandonati Toboc- Tei, ne va povesti despre cai si copii.

Capcaunul nesatul...atentie, atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toate jucariile frumoase de la Boribon si prajiturile Petit- Ogre de la Nadyne

Cartoon Network l-a invitat la distractie pe „curajosul” Scooby-Doo, dar si pe cele mai noi si haioase personaje din desene animate – Gumball si Drawin! Provocarile pe care le-au pregatit copiilor sunt atât de haioase, încât nu ni le-au putut spune...de râs!:). Dar am aflat noi ca vin in carne si oase (sarme si buretzi) si ca ne aduc si ceva surprize! Nu, oricat am incercat, nu am aflat CE surprize.. 

Comanda rapida pentru