Surprinde jocul copiilor in natura si castigi 300 ron!

15.07.2011
 

Boribon ofera celor mai votate poze, vouchere de cumparaturi în valoare de 150, 100, 50 de ron. Înscrie poza ta pe pagina Boribon de pe Facebook si aduna cât mai multe voturi.

Regulament concurs Boribon premiaza jocul
Concursul se va desfasura pe perioada 01.08.2011- 15.09.2011 si se va derula astfel:
- 01.08.2011- 15.09.2011 înscrierea pozelor în concurs (adaugare pe pagina oficiala Boribon de pe Facebook)
- 01.08.2011- 15.09.2011 vot pentru pozele preferate. Se considera 1 vot = 1 Like
- 16.09.2011 anuntarea câstigatorilor pe wall-ul Boribon (Facebook) si pe site-ul Boribon

Pentru a putea înscrie o fotografie în concurs, aceasta trebuie sa redea bucuria jocului în natura. Daca ai surprins unul sau mai multi copii jucându-se afara, încarca poza pe wall-ul Boribon de pe Facebook. Nu uita sa denumesti poza, dându-i un titlu sugestiv! Fiecare participant poate înscrie în concurs o fotografie. Pentru a putea înscrie poza, trebuie sa fii prietenul nostru (dai ‘Like’ paginii Boribon).

Prin înscrierea la concurs, participantii îsi dau acordul pentru afisarea imaginilor pe wall-ul Boribon si pentru promovarea concursului pe site-ul si în magazinele Boribon, si îsi asuma dreptul de autor. Boribon nu îsi asuma raspunderea pentru continutul imaginilor. Boribon îsi rezerva dreptul de a retrage din concurs pozele care nu respecta tema propusa.

Premiile acordate însumeaza 300 ron. Concursul are ca si premii 3 vouchere, în valoare de 150 ron pentru locul I, 100 ron pentru locul II si 50 ron pentru locul III. Voucherele pot fi folosite de catre câstigatori în magazinele Boribon din Cluj, Bucuresti sau pentru comenzi on-line de pe site-ul Boribon. Valabilitatea voucherelor este de 30 zile de la anuntarea câstigatorilor. Nu se acorda contavaloarea premiilor în bani.

Câstigatorii sunt desemnati pe baza voturilor primite pentru poza înscrisa. Ei trebuie sa adune minim 30 de Like-uri. Pot vota toti prietenii paginii Boribon.

Acest concurs este organizat de SC Boribon Com SRL. Desen. Catalina Chirila

Câstigatorii concursului :
1.DANA MATEI
2.B-ANDREIA DANIELA
3.DURUS OCTAVIA

Am tot stat s-am judecat, uitându-ne la poze. Si pentru ca ne plac tare mult, ne-am decis sa acordam un bonus suplimentar pentru înca 5 fotografii înscrise în concurs: asadar, au un discount de 20% la orice produse comandate (sau ridicate direct din magazinele Boribon) urmatorii:
Claudiu Stoica
Barbara Nicolau
Elena Capusan
Gosnea Veronica
Anka Volintiru

Multumim tuturor pentru pozele trimise, aveti niste copii minunati! Chiar daca nu ati reusit sa câstigati un premiu de aceasta data, nu uitati ca cea mai mare bucurie e jocul alaturi de ei, iar cadoul cel mai frumos e timpul petrecut împreuna. Felicitari tuturor

Comanda rapida pentru