Regulament concurs: "Boribon10 ani! Jocul meu preferat"

Scris de: denisia Data publicării: 2014-10-01 Vizualizări: 1393 Comentarii: 0

INTRĂ ACUM ŞI DESCARCĂ PAGINA DE CONCURS DE AICI: click si descarca planşa faţa

                                                                    click si descarca planşa verso

*Vino acum cu desenul la unul din magazinele Boribon şi primeşti pe loc o insignă Copilăresc CuMinte.

Cu ocazia celor 10 ani de activitate, pentru care vă mulţumim tare tare mult,

Vă invităm la CONCURS CREATIV.

Ia cu tine un prieten sau toată grupa de la gradiniţă sau şcoală şi intraţi în întrecerea pentru unul din premiile descrise mai jos in regulament!

Trebuie doar sa desenezi Jocul tău preferat , nimic mai simplu.

*Desenele trimise prin poştă sau email vor primi insigna la prima comandă.

*Codul de voucher de 10 lei va fi primit până pe data de 15 decembrie doar de concurenţii care au indeplinit toţi paşii înscrierii.

 

Regulament integral concurs: „Boribon 10 ani! Jocul meu preferat”

Regulament concurs Boribon 10 ani – "Jocul meu preferat"

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului de desen -Boribon de 10 ani- „Jocul meu preferat”

este SC BORIBON COM SRL, cu sediul în Ale.Textilistilor, nr.3,bl.MY2, sc.1, et.8, ap.29, sector 3, Bucuresti, România, CUI 16874325. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.boribon.ro şi este disponibil şi la punctele de lucru a SC BORIBON COM SRL. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs este sponsorizat de SC BORIBON COM SRL, si asociat si online cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul de desene „Jocul meu preferat” se desfăşoară în perioada 01 octombrie 2014 – 10 decembrie 2014, pe pagina de Facebook Boribon https://www.facebook.com/boribonjucarii si in magazinele fizice ale SC BORIBON COM SRL specificate pe siteul http://boribon.ro la rubrica de contact.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI- Faci un desen cu tema "Jocul meu preferat " pe pagina speciala pusa la dispozitie de Boribon.

Pasul 1. Trimiteti desenul prin poștă* la unul din magazinele fizice (*vezi adresele pe www.boribon.ro la pagina de contact),

sau prin email (scanat față-verso) la denisia@boribon.ro, sau vino personal la unul din magazinele* fizice. În cazul expedierilor, desenele trebuie să ajungă la adresa magazinului Boribon dorit până la data de 20.11.2014.

Pasul 2. Dă Like paginii de Facebook Boribon.

Pasul 3. Share pozei cu desenul tău la tine pe facebook cu mențiunea "accesați linkul și votați-mă" (prietenii care te votează trebuie să voteze poza desenului tău din pagina de facebook Boribon, share-ul îl utilizezi doar pentru a-i informa unde te pot vota ei).

Acest pas îl vei efectua de îndată ce echipa Boribon încarcă desenul tău pe facebook ;

Boribon postează lucrările online în ordinea în care au fost primite; cu cât dai share mai repede, cu atât ai șanse să aduni mai mult voturi, in cazul in care se primesc mai multe lucrari in acelasi timp, vom aplica regula ordinii alfabetice.

Intre 01.10.2014 si 20.11.2014 -inscrierea desenelor in concurs si obtinerea calitatii de participant

Intre 21.11.2014 si 26.11.2014, SC BORIBON COM SRL va adauga toate lucrarile pe Facebook

Intre 27.11.2014 si 02.12.2014 se desfasoara votarea lucrarii de catre prietenii dumneavoastra de pe Facebook

Câştigătorii vor fi desemnaţi in data de 10.12.2014 .

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

A.PREMIILE

Premiile constau în 10 vouchere cadou in valoare de 150 lei fiecare; cate un voucher de 10 lei pentru fiecare participant inscris la concurs ,cate o diploma de recunostinta pentru cei 10 castigatori si un ecuson amuzant “Copilaresc cu minte” pentru toti copiii inscrisi si care au indeplinit conditiile de participare.

Voucherele se pot utiliza in Magazinele Boribon (fizice si online) , pana la data de 28 Februarie 2015.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie sa confirme codul de voucher ce il vor primi pe adresa de email de pe spatele desenului.

Insignele amuzante vor fi inmanate catre fiecare participant cand aduce desenul la magazin sau la prima comanda efectuata fizic sau online.

Codurile de voucher de vor fi trimis pe email cel tarziu in data de 15.12.2014.

Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, SC.BORIBON COM SRL îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook BORIBON (https://www.facebook.com/boribonjucarii ) si pe siteul http://boribon.ro.

B. MODALITATEA DE ACORDARE

a) Premiul pentru “Cel mai votat desen pe Facebook” in valoare de 150 lei, diploma de merit si ecuson “Copilaresc cu minte” ,se va acorda copilului al carui desen a aduna cele mai multe like-uri pe Facebook

b)Premiul pentru “Cel mai frumos desen ales de Boribon”in valoare de 150 lei, diploma de merit si ecuson “Copilaresc cu minte”, se va acorda copilului al carui desen este relevant in functie de tema, de compozitie si estetica din punctul de vedere al echipei Boribon.

c)8 premii pentru “Cel mai norocos desenator”in valoare de 150 lei, diploma de merit si ecuson “Copilaresc cu minte”,se va acorda prin tragele la sorti in data de 10.12.2014 in magazinul Boribon Madrid.In urna de extragere vor fi adaugate toate numele copiilor participanti la concurs, care au trimis desenul cu tema mai sus mentionata, au adunat minim 30 de likeuri la poza de desen , si au indeplinit conditiile de participare integral.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SC BORIBON COM SRL precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

SC BORIBON COM SRL va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului ss disponibil în mod gratuit pe site-ul http://boribon.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la Magazinele fizice Boribon, din str.Madrid, nr.5a, Sect.1, Bucuresti;

str.Viitorului, nr.21, sect.2, Bucuresti si str.Bolay,nr.4, Cluj-Napoca.

Regulament întocmit în data de 22 septembrie 2013.


 


 


 

Taguri:

Adauga un comentariu

Captcha


Comanda rapida pentru