Concurs de Martisor 2016 - Daruieste un martisor creat de tine- Editia I

Scris de: admin Data publicării: 2016-02-23 Vizualizări: 2941 Comentarii: 0

Din 24 Februarie 2016, va intampinam cu un nou nout concurs de martisor.

Concursul se afla la prima editie si speram din suflet sa va placa. Noi il consideram provocator si creativ.

 

Iata despre ce este vorba:

Am pregatit kituri creative cu un continut standard de art& craft asa cum se observa in imagine.

Cu acest kit, tu sau copilasul tau, veti alcatui un martisor, il pozati mi-l trimiteti pe email, il urc pe Facebook, iti inviti prietenii sa voteze poza cu martisorul creat de tine sau de prichindel si PAM PAM! te afli printre primele 8 cele mai votate martisoare?! iata ce primesti:

in functie de varsta castigatorului, vei primi un joc Djeco cu care sa te joci "Copilarind cuminte " la orice varsta.

Pasi de urmat pe scurt (ii vei gasi si in kit)

*Primesti kit-ul pentru a crea martisorul impreuna cu comanda online livrata pana in 4 Martie2016 inclusiv;

sau

*Ridici kit-ul gratuit direct din magazinul Boribon Cluj sau Bucuresti (adresele complete pe www.boribon.ro)

*Cu manutele tale dibace, faci un martisor strict cu accesoriile din kit, altfel vei fi descalificat

*Inainte sa il daruiesti, ii faci o poza si o trimiti in perioada 29 Februarie-4 Martie 2016, la adresa de email: denisia@boribon.ro cu subiectul "Martisor"; nu uita sa ne transmiti numele, prenumele, varsta copilasului creator, numar de telefon de contact parinte coordonator dupa caz;

*Pe 7 Martie ora 12:00 vom urca poza cu martisorul pe Facebook Boribon

iar parintele coordonator (dupa caz) isi va invita prietenii de pe facebook la vot

*Pe 8 Martie la ora 12:00 vom spune STOP JOC! si vom premia primele 8 cele mai votate poze cu martisoare.

Pentru orice detalii suplimentare poti consulta regulamentul integral de mai jos sau ne poti contacta telefonic la numaruld e telefon: 0723.273.833

 

REGULAMENT integral al  CAMPANIEI CONCURS "DARUIESTE UN MARTISOR CREAT DE TINE!” -EDITIA I-

23 Februarie 2016

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

Campania concurs „Daruieste un martisor creat de tine” (denumita in cele ce urmeaza si „Campania Promotionala”/Campania de Promovare sau „Campania”) este organizata de catre S.C. BORIBON COM  S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Adresa: ale. Textilistilor, nr.3, bl.MY 2, SECTOR 3, inregistrata la Registrul Comertului cu CIF: RO 16874325 si J40/17158/2004 (denumita in cele de mai jos si  “Organizatorul”).

Campania se va desfasura conform prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI 

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, pe contul de Facebook “Boribon” aflat la adresa https://www.facebook.com/boribonjucarii ;

 in magazinele Boribon din: Bucuresti, str.Viitorului, nr.21, sect.2 si Cluj-Napoca, str.Bolay, nr.4, judetul Cluj;

si pe site-ul www.boribon.ro la comenzile online.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI 

Campania se va desfasura incepand cu data de 23 februarie 2016, ora 22:00 si pana la data de 08 martie 2016, ora 12:00.

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

In cadrul CAMPANIEI CONCURS se promoveaza marca publica Boribon si brandurile adiacente marcii.

Participa produse create de catre participantii care primesc kit-urile de participare, prin fotografierea produsului creat ; participantul la campanie acordand toate drepturile de utilizare a fotografiei cu produsul creatie proprie catre SC BORIBON COM SRL.

SECTIUNEA 5. INSCRIEREA LA CAMPANIA CONCURS

Campania se desfasoara exclusiv la punctele mentionate la SECTIUNEA 2. a acestui regulament. 

Pentru a participa la campanie, utilizatorii Facebook.com, clientii si vizitatorii Boribon, trebuie:

 1. Sa viziteze magazinele Boribon si sa primeasca kit-ul de participare sau sa comande produse pe www.boribon.ro si vor primi kit-ul impreuna cu comanda.

Daca doriti in mod expres kit-ul fara o alta implicatie conform termenilor si conditiilor de pe www.boribon.ro, il putem livra prin Fan Courier, insa in aceasta situatie veti suporta costul transportului.

 1. Sa fie cetateni romani cu rezidenta pe teritoriul Romaniei
 2. Sa aiba varsta cuprinsa intre 3 si 99 ani
 3. Primesti kit-ul pentru a crea martisorul impreuna cu comanda online livrata pana la 4 Martie 2016
 4. Ridici kit-ul din magazinul Boribon Cluj sau Bucuresti (adresele complete in acest regulament sau pe www.boribon.ro);
 5. Cu manutele tale dibace, faci un martisor strict cu accesoriile din kit
 6. Inainte sa il daruiesti, ii faci o poza si o trimiti pana pe 4 Martie 2016, la adresa de email: denisia@boribon.ro cu subiectul “Martisor”, Nume, Prenume varsta copilas creator si numar de telefon parinte coordinator;
 7. Pe 7 Martie pana la ora 12:00 vom urca poza cu martisorul pe Facebook Boribon, iar parintele coordonator isi va invita prietenii la VOT (pana pe 7 martie la ora 20:00 asteptam si solutionam sesizarile eventualelor erori cu urcarea online a pozelor; dupa aceasta data nu se vor mai lua in considerare)
 8. Pe 8 martie intre ora 12:00 si ora 13:00 vom spune STOP JOC si vom premia primele 8 cele mai votate poze cu martisoare
 9. !!! Se iau in considerare doar martisoarele create cu ajutorul strict al kit-ului.
 10. Premiile sunt in numar de 8 si vor fi de valoare egala intre cei 8 castigatori, valoarea fiecarui premiu constand in jocuri in functie de varsta, totalizand un fond de premiere de 500 lei cu TVA.

SECTIUNEA 6. DESFASURAREA CAMPANIEI

Pe site-ul Facebook.com, pe pagina de Facebook Boribon “Notes” va fi publicat regulamentul complet al acestei campanii si pe site-ul www.boribon.ro la pagina de “ Stiri” dar si in magazinele participante. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa urmeze pasii prevazuti la Sectiunea 5 si sa indeplineasca toate conditiile de la Sectiunea 8 a prezentului Regulament.

Pentru a se putea inscrie, participantul trebuie sa beneficieze de un cont de Facebook valid (cu o activitate constanta in ultima luna). Daca un participant este posesorul mai multor conturi separate de Facebook, acesta se va putea inscrie in concurs o singura data.

Persoanele care vor participa la finala acestui concurs vor fi alese dupa urmatorul alogoritm: 8 castigatori care au trimis poza si au primit cele mai multe voturi conform like de pe facebook a fiecarei poze cu martisorul creat.

Premiul consta in joc/jocuri a brandului Djeco, accordat in functie de varsta fiecarui castigator in cuantum total al premiilor de 500 lei cu TVA.

Premiile vor fi aproximativ egale intre cei 8 castigatori, in functie de varsta castigatorului ca individ si oferta sc BORIBON COM SRL, respectiv stocul de produse.

Un participant se poate inscrie o singura data in Campanie, insa poate inscrie mai multe poze, poate primi mai multe kituri, in functie de numarul membrilor familiei, insa fiecare kit va fi creat separate cu numele fiecaruia in parte si contul sau de Facebook.

SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE

In cadrul acestei campanii, cele opt (8) premii puse in joc constau in:

-joc, jocuri, jucarie, jucarii a brandului Djeco, in functie de varsta participantilor in cunatum total de 500 lei + TVA

In cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiilor enumerate prin contravaloarea acestora in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

In privinta premiului oferit in cadrul Campaniei de Promovare „Daruieste un martisor creat de tine!”, din momentul semnarii procesului verbal dintre Organizator si Castigator (document prin care se transfera proprietatea si posesia premiului, in mod efectiv), toate riscurile legate de proprietatea si/sau posesia premiului se transfera la Castigator.

Premiul va fi acordat Castigatorului sub conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

Pot participa la Campania de Promovare „Daruieste un Martisor” in sensul ca pot avea calitatea de Castigator al premiilor oferite in cadrul acesteia, toate persoanele fizice care au implinit varsta de 3 ani si nu depasesc varsta de 99 de ani.

Prin exceptie de la cele mai sus prevazute, nu pot participa: a) salariatii Organizatorului S.C. BORIBON COM S.R.L si/sau ai societatilor afiliate acesteia si b) rudele sau afinii salariatilor mentionati la litera a) pana la gradul II inclusiv, in linie directa sau colaterala. De asemenea, nu pot participa la Campania de Promovare „Daruieste un Martisor creat de tine” asociatii-persoane fizice ai societatii comerciale sus-mentionate, cat si rudele sau afinii acestora pana la gradul II inclusiv, in linie directa sau colaterala.

Prin participarea la Campania de Promovare „Daruieste un Martisor creat de tine”, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie de Promovare implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

In cazul premiului oferit Organizatorul are obligatia ca, la o saptamana de la intrarea Castigatorului in proprietatea si posesia a premiul, sa achite taxele si impozitele aferente conform cu Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. In mod obligatoriu, Impozitul va fi virat de Organizator la bugetul de stat. 

Orice alte obligatii de natura fiscala si/sau de orice alta natura in legatura cu premiile acordate in Campania de Promovare „Daruieste un Martisor creat de tine” cad si raman in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECŢIUNEA 10. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii Campaniei vor fi anuntati pe contul Boribon de pe site-ul Facebook.com, aflat la linkul https://www.facebook.com/boribonjucarii  , urmand ca, ulterior, sa semneze cu Organizatorul  Campaniei un Proces verbal de primire in proprietate si posesie a premiului.

Reprezentantul Organizatorului va contacta castigatorii prin email, prin intermediul retelei de socializare Facebook, sau telephonic, in minimum 5 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor pe pagina de Facebook Boribon. Daca Organizatorul nu primeste raspuns din partea castigatorilor in termen de 3 zile de la contactarea acestora, atunci se va organiza o noua tragere la sorti sau se va alege un nou castigator care reiese din numarul urmator de like-uri.

Premiile campaniei sunt acordate numai dupa intocmirea formalitatilor necesare de punere in posesie. 

Daca persoanele desemnate castigatoare sunt  din Bucuresti, formalitatile necesare de punere in posesie se vor intocmi la punctul de lucru din str.Viitorului, nr.21 sect.2; daca sunt din Cluj, la punctul de lucru din str.Bolay , nr.4; prin curier in alte orase dupa caz, in minimum 5 zile lucratoare si maximum 30 zile lucratoare de la data castigarii editiei campaniei.

Daca persoanele castigatoare au domiciliul in alt oras/localitate decat Bucuresti, formalitatile necesare de punere in posesie se vor intocmi prin intermediul unei firme de curierat in minim 5 zile lucratoare si maxim 30 de zile lucratoare de la data castigarii editiei campaniei , pe costul de livrare a premiului cu retur documentul de primire , a sc BORIBON COM SRL.

SECTIUNEA 10 PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestei campanii.

Prin participarea la acesta Campanie, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

 - colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de email pe care acesta este inregistrat si a numarului de telefon oferit in cazul castigarii concursului. Castigatorul isi da de asemenea acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/prenume, CNP, adresa, nr. si seria act de identitate, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament. 

 - stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate NU VA AVEA LOC.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorului, le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament si le va transmite catre terti ANGAJATI AI SC BORIBON COM SRL exclusiv sub obligatia de confidentialitate.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la campanie sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In toate celelalte cazuri, Participantii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), precum si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila.

In cazul in care orice participant are de semnalat un incident in legatura cu desfasurarea campaniei, prealabil fata de orice actiune in justitie, se va adresa Organizatorului cu o sesizare in acest sens, in termen de maximum 30 de zile de la data incidentului. Organizatorul va formula un raspuns la sesizarea inaintata in termen de maximum 15 zile lucratoare.

In cazul in care petentul nu este multumit de raspunsul primit sau de modalitatea de solutionare a incidentului, are posibilitatea sa se adreseze instantelor judecatoresti romane competente.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Campaniei ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, cablu TV sau altii asemenea.

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA CAMPANIEI

Campania de promovare „Daruieste un martisor creat de tine!”, va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul pe contul Boribon aflat pe site-ul www.facebook.com, avand linkul https://www.facebook.com/boribonjucarii .

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CAMPANIEI 

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.facebook.com in contul Boribon, la linkul https://www.facebook.com/boribonjucarii, in magazinele fizice Boribon Cluj si Bucuresti si pe site-ul www.boribon.ro la rubrica stiri .

Participarea la aceasta campanie implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune, cu conditia anuntarii modificarilor pe contul Boribon de pe contul aflat pe platforma www.facebook.com

Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare, cel mai devreme, la cel mai recent dintre urmatoarele 2 (doua) momente: a) la publicarea pe site a Regulamentului modificat; b) la prima anuntare pe wall-ul contului Boribon.

Orice lamurire sau rezumat al campaniei poate fi solicitat pe email la adresa: denisia@boribon.ro sau telefonic la numarul de telefon 0723.27.38.33

Taguri:

Adauga un comentariu

Captcha


Comanda rapida pentru