CONCURS Ziua Copilului 2016- " 1 iunie De ziua mea, Cu Boribon ma joc asa..."

Scris de: admin Data publicării: 2016-05-18 Vizualizări: 1857 Comentarii: 0

Ziua copilului este ȋn fiecare zi, dar cu atât mai mult de 1 iunie ...

 Arată-ne joaca copilului tău printr-o poză şi câştiga unul dintre cele 3 premii!

Mini regulament:

Pasul 1: Trimite-ne o poză cu copilaşul tău jucându-se cu jucăriile Boribon  (recomandăm să nu expuneţi faţa copilului ȋn mod expres pentru a evita anumite neplăceri);

Pasul 2: Imaginea se trimite in format .jpg la adresa denisia@boribon.ro, cu titlul "concurs" ȋn perioada 18 mai- 06 iunie 2016, ȋnsoţită de numele participantului, vârsta şi numărul de telefon de contact al părintelui copilului jucăuş;

Pasul 3: Ȋn data de 07 iunie poza cu joaca copilului tău va fi pe Facebook Boribon unde prietenii tăi sunt aşteptaţi să voteze;

* Primele 3 cele mai votate poze vor fi premiate astfel:

Locul 1- cea mai votată fotografie va fi premiată cu jocul “Cacophony “

Locul 2- fotografia imediat următoare ca număr de voturi va fi premiată cu jocul “Connecto “

Locul 3 - va fi premiat cu o casuţă de lemn Pojga

* Perioada de vot: 07 – 9 iunie ora 16:00

* Ȋn data de 10 iunie vom anunţa jucăuşii câştigători.

Detalii pe www.boribon.ro pagina de ştiri, Facebook Boribon Pagina evenimentului " 1 iunie de ziua mea cu Boribon mă joc aşa..." , pe email la denisia@boribon.ro sau telefonic la numărul de telefon 0723.273.833.

Vă dorim mult succes!

 

Regulament complet:

REGULAMENT integral al  CAMPANIEI CONCURS "1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…” -EDITIA I-

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

Campania concurs 1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…” (denumita in cele ce urmeaza si „Campania Promotionala”/Campania de Promovare sau „Campania”) este organizata de catre S.C. BORIBON COM  S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Adresa: ale. Textilistilor, nr.3, bl.MY 2, SECTOR 3, inregistrata la Registrul Comertului cu CIF: RO 16874325 si J40/17158/2004 (denumita in cele de mai jos si  “Organizatorul”).

Campania se va desfasura conform prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI 

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, pe contul de Facebook “Boribon” aflat la adresa https://www.facebook.com/boribonjucarii ;

 in magazinele Boribon din: Bucuresti, str.Viitorului, nr.21, sect.2 si Cluj-Napoca, str.Bolay, nr.4, judetul Cluj;

si pe site-ul www.boribon.ro.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI 

Campania se va desfasura incepand cu data de 18 mai 2016, ora 16:00 si pana la data de 10 iunie 2016, ora 16:00.

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

In cadrul CAMPANIEI CONCURS se promoveaza marca publica Boribon si brandurile adiacente marcii.

Participa toate persoanele care vor urma regulamentul si care vor trimite fotografia solicitata in timpul oferit, participantul la campanie acordand toate drepturile de utilizare a fotografiei creatie proprie catre SC BORIBON COM SRL.

SECTIUNEA 5. INSCRIEREA LA CAMPANIA CONCURS

Campania se desfasoara exclusiv la punctele mentionate la SECTIUNEA 2. a acestui regulament. 

Pentru a participa la campanie, utilizatorii Facebook.com Boribon, clientii si vizitatorii Boribon si orice alta persoana care doreste sa participle la concurs, trebuie:

1. Sa fie cetateni romani cu rezidenta pe teritoriul Romaniei,

  1. Sa aiba varsta cuprinsa intre 0 si 99 ani,

  2. Sa trimita o fotografie cu tema concursului1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…”, care sa nu cuprinda fata copilului care se joaca , pana la data de 06 iunie 2016 la adresa Denisia@boribon.ro cu titlul “ CONCURS” , numar de telefon de contact , numele participantului.

  3. Pe 7 iunie pozele vor fi ridicate pe Facebook pe pagina evenimentului gata de votat;

  4. Sa isi invite prietenii sa voteze poza intre 7 si 9 iunie ora 16:00

  5. In data de 10 iunie Boribon anunta castigatorii si inmaneaza premiile conform regulament

  6. Premiile sunt in numar de 3 si vor fi de valoare dupa cum urmeaza: premiul 1- cea mai votata forografie va fi premiata cu jocul “Cacophony “ in valoare de 140 lei cu tva, premiul 2- fotografia imediat urmatoare ca numar de voturi va fi premiata cu jocul “Connecto “ in valoare de 85 lei cu tva si premiul 3 va fi premiat cu o casuta de lemn marca Pojga in valoare de 65 lei cu tva.

SECTIUNEA 6. DESFASURAREA CAMPANIEI

Regulamentul complet pe site-ul www.boribon.ro la pagina de “ Stiri” dar si in magazinele participante.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa urmeze pasii prevazuti la Sectiunea 5 si sa indeplineasca toate conditiile de la Sectiunea 8 a prezentului Regulament.

Pentru a se putea inscrie, participantul trebuie sa beneficieze de un cont de Facebook valid (cu o activitate constanta in ultima luna). Daca un participant este posesorul mai multor conturi separate de Facebook, acesta se va putea inscrie in concurs o singura data.

Persoanele care vor participa la finala acestui concurs vor fi alese dupa urmatorul alogoritm: 3 castigatori care au trimis poza si au primit cele mai multe voturi conform facebook a fiecarei poze cu joaca, creata.

Premiul consta in joc/jocuri a brandului Djeco si Pojga, in cuantum total al premiilor de 290 lei cu TVA.

Un participant se poate inscrie o singura data in Campanie.

SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE

In cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiilor enumerate prin contravaloarea acestora in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

In privinta premiului oferit in cadrul Campaniei de Promovare “1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…”, din momentul semnarii procesului verbal dintre Organizator si Castigator (document prin care se transfera proprietatea si posesia premiului, in mod efectiv), toate riscurile legate de proprietatea si/sau posesia premiului se transfera la Castigator.

Premiul va fi acordat Castigatorului sub conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

Pot participa la Campania de Promovare „1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…” in sensul ca pot avea calitatea de Castigator al premiilor oferite in cadrul acesteia, toate persoanele fizice care au implinit varsta de 3 ani.

Prin exceptie de la cele mai sus prevazute, nu pot participa: a) salariatii Organizatorului S.C. BORIBON COM S.R.L si/sau ai societatilor afiliate acesteia si b) rudele sau afinii salariatilor mentionati la litera a) pana la gradul II inclusiv, in linie directa sau colaterala. De asemenea, nu pot participa la Campania de Promovare “1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…” asociatii-persoane fizice ai societatii comerciale sus-mentionate, cat si rudele sau afinii acestora pana la gradul II inclusiv, in linie directa sau colaterala.

Prin participarea la Campania de Promovare „1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…””, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie de Promovare implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

In cazul premiului oferit Organizatorul are obligatia ca, la o saptamana de la intrarea Castigatorului in proprietatea si posesia a premiul, sa achite taxele si impozitele aferente conform cu Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. In mod obligatoriu, Impozitul va fi virat de Organizator la bugetul de stat. 

Orice alte obligatii de natura fiscala si/sau de orice alta natura in legatura cu premiile acordate in Campania de Promovare „1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…”” cad si raman in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECŢIUNEA 10. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii Campaniei vor fi anuntati pe contul Boribon de pe site-ul Facebook.com, aflat la linkul https://www.facebook.com/boribonjucarii   , urmand ca, ulterior, sa semneze cu Organizatorul  Campaniei un Proces verbal de primire in proprietate si posesie a premiului.

Reprezentantul Organizatorului va contacta castigatorii prin email, sau telefonic, in minimum 5 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor pe pagina de Facebook Boribon. Daca Organizatorul nu primeste raspuns din partea castigatorilor in termen de 3 zile de la contactarea acestora, atunci se va organiza o noua tragere la sorti sau se va alege un nou castigator care reiese din numarul urmator de voturi.

Premiile campaniei sunt acordate numai dupa intocmirea formalitatilor necesare de punere in posesie. 

Daca persoanele desemnate castigatoare sunt  din Bucuresti, formalitatile necesare de punere in posesie se vor intocmi la punctul de lucru din str.Viitorului, nr.21 sect.2; daca sunt din Cluj, la punctul de lucru din str.Bolay , nr.4; prin curier in alte orase dupa caz, in minimum 5 zile lucratoare si maximum 30 zile lucratoare de la data castigarii editiei campaniei.

Daca persoanele castigatoare au domiciliul in alt oras/localitate decat Bucuresti, formalitatile necesare de punere in posesie se vor intocmi prin intermediul unei firme de curierat in minim 5 zile lucratoare si maxim 30 de zile lucratoare de la data castigarii editiei campaniei , pe costul de livrare a premiului cu retur documentul de primire , a sc BORIBON COM SRL.

SECTIUNEA 10 PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestei campanii.

Prin participarea la acesta Campanie, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

 - colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de email pe care acesta este inregistrat si a numarului de telefon oferit in cazul castigarii concursului. Castigatorul isi da de asemenea acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/prenume, CNP, adresa, nr. si seria act de identitate, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament. 

 - stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate NU VA AVEA LOC.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorului, le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament si le va transmite catre terti ANGAJATI AI SC BORIBON COM SRL exclusiv sub obligatia de confidentialitate.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la campanie sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In toate celelalte cazuri, Participantii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), precum si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila.

In cazul in care orice participant are de semnalat un incident in legatura cu desfasurarea campaniei, prealabil fata de orice actiune in justitie, se va adresa Organizatorului cu o sesizare in acest sens, in termen de maximum 30 de zile de la data incidentului. Organizatorul va formula un raspuns la sesizarea inaintata in termen de maximum 15 zile lucratoare.

In cazul in care petentul nu este multumit de raspunsul primit sau de modalitatea de solutionare a incidentului, are posibilitatea sa se adreseze instantelor judecatoresti romane competente.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Campaniei ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, cablu TV sau altii asemenea.

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA CAMPANIEI

Campania de promovare „1 Iunie de ziua Mea, Cu Boribon ma joc asa…””, va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul pe contul Boribon aflat pe site-ul www.facebook.com, avand linkul https://www.facebook.com/boribonjucarii .

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CAMPANIEI 

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.facebook.com in contul Boribon, la linkul https://www.facebook.com/boribonjucarii, in magazinele fizice Boribon Cluj si Bucuresti si pe site-ul www.boribon.ro la rubrica stiri .

Participarea la aceasta campanie implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune, cu conditia anuntarii modificarilor pe contul Boribon de pe contul aflat pe platforma www.facebook.com

Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare, cel mai devreme, la cel mai recent dintre urmatoarele 2 (doua) momente: a) la publicarea pe site a Regulamentului modificat; b) la prima anuntare pe wall-ul contului Boribon.

Orice lamurire sau rezumat al campaniei poate fi solicitat pe email la adresa: denisia@boribon.ro sau telefonic la numarul de telefon 0723.27.38.33

 


 

 

Taguri:

Adauga un comentariu

Captcha


Comanda rapida pentru