La școală și acasă: 5 mari pasi pentru succes

Scris de: admin Data publicării: 2016-10-25 Vizualizări: 331 Comentarii: 0

 

 

p

 13 Noiembrie 2016

Hotel International Iasi- str.Palat, nr. 5 A, Iasi , Romania

Re- Mind Center Iasi si magazinele de jucarii Boribon, vă invită într-o călătorie printre ani, așa cum o văd psihologii și pedagogii,de la naștere, la adolescență. Vă învităm într-un tren al evoluției, al pragurilor de dezvoltare, în care vom deschide ferestrele de oportunitate pentru fiecare moment-cheie în formarea inteligenței, a lumii afective și a voinței copiilor noștri.

Vom afla împreună ce trebuie să facă familia și școala ca fiecare dintre copiii noștri să crească frumos, să devină competenți, echilibrați și motivați. Cum apar pasiunile, cum își găsesc vocația? De ce ne trezim că trebuie să îi împingem de la spate? Care este echilibul între libertate și reguli impuse? Dar între joacă și activitățile impuse? Care este doza optimă de bună-dispoziție și seriozitate, de relaxare și stres? Care sunt cele mai inspirate alegeri: un mediu școlar liber sau unul plin de structură și severitate?

În incursiunea aceasta a vârstelor, vom redescoperi perspectivele a 5 mari psihologi și pedagogi de actualitate și vom înțelege rolul nostru de părinți sau profesori pentru fiecare etapă de vârstă, de la grădiniță, la absolvirea liceului. De ce se pierd unii copii? Când mai este timp pentru recuperare? Cum ar trebui să fie o lecție? Pot părinții să poarte și pălăria de profesori?

Întâlnirea noastră o să ne provoace pe toți să regândim noțiunea de succes. Vă invit să privim adânc în noi și să separăm clișeele culturale de ceea ce ne dorim cu adevărat pentru copiii noștri. Vom număra, pe cele 5 degete ale unei mâini, 5 direcții care descriu, în fapt, un copil sau un adult de succes în lumea de azi și în viitor.
”Voi vorbi din perspectiva a 5 voci: a psihologului, a profesorului, a părintelui, a managerului de școală și a copilului! Invitația mea este să le integrăm în fiecare dintre noi și să găsim, pentru fiecare dintre copiii noștri, modelul de succes potrivit spiritului lui.
Sunt pregătită, în a doua parte a conferinței, să vă răspund despre tot ce vă frâmântă: despre teme, despre gustul pentru citit, despre obsesia pentru calculator, despre copiii neatenți, despre copiii capabili de performanță, despre relația cu școala sau cu familia, despre ce înseamnă o lecție modernă, un părinte eficient, o școală bună sau o familie angajată.”

Vă așteptăm cu emoție și convingerea că vom crea împreună o zi pentru pasiunile și neliniștile noastre, deopotrivă! Cu toții avem puterea, aici și acum, să schimbăm șansele copiilor noștri în mai bine, dincolo de sistem, dincolo de neajunsurile de moment!

Durata eveniment: 5 ore cu pauza de 15 minute

Costuri:
- 75 ron/ persoana (25% reducere)- 9 sept.- 29 oct. 2016
- 100 ron/ persoana (30 oct.- 10 noiembrie)
- pentru grupuri de 5/ 10/ peste 10 persoane, detalii la:
rmindcenter@gmail.com / 0756 072-233

Formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPsxtNNQicgxcK7DWVjkD_b-tftQDdqQF9U5ZXDBubPwb9kw/viewform

Taguri:

Adauga un comentariu

Captcha


Comanda rapida pentru