Confecţionăm şi ajutăm la Târgul de Martişoare. Implică-te la distracţie!

Scris de: admin Data publicării: 2018-02-18 Vizualizări: 340 Comentarii: 0

Târgul de Mărţişoare Divertiland Fest Editia a III-a dă întâlnire copiilor şi părinţilor la un eveniment tematic, prilejuit de apropierea zilei de 1 martie.

Micuţii ingenioşi din peste 20 de şcoli si grădiniţe vor propune vizitatorilor o gamă variată de marţişoare create chiar de ei la standurile expoziţiei caritabile ce se va desfăşura pe 25 februarie, de la 10:00 la 18:00, la Divertiland Playland, cel mai mare parc de joacă acoperit din Romania.

Evenimentul va gazdui o serie de ateliere de animaţie, de creaţie şi Face Painting, iar cei mici se vor putea bucura de spectacolul artistic pregătit de copii ai şcolilor de dans şi canto, precum şi de numeroasele atracţii de la parcul de distracţii: pârtie de schi, Bungee Dome, castele gonflabile şi multe alte surprize.

Accesul în incinta Divertiland şi participarea la toate activităţile zilei: În această zi specială, accesul pentru copii este de 35 de lei şi 10 lei pentru cei cu dizabilităţi. Părinţii au intrarea liberă.

Una dintre particularităţile cele mai importante ale târgului va fi negocierea valorii fiecarui marţişor de către copii şi părinţi.

Scopul evenimentului: un procent de 50% din încasările realizate de şcoli si grădiniţe vor fi donate către Asociaţia pentru Intervenţie Precoce in Autism (A.I.P.A.).

Divertiland Playland invită aşadar, instituţiile şcolare, copiii şi părinţii să petreacă o zi intreagă jucându-se, creând si achiziţionând în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Ediţia a III-a a Târgului de Marţişoare Divertiland Fest este organizată cu sprijinul Magazinelor de jucării creativ- educative Boribon, care va oferi reduceri de 5% la standurile proprii pe toata durata evenimentului.

Totodata, Boribon va dona 10% din încasări copiilor beneficiari ai campaniei de conştientizare A.I.P.A.

Pentru al treilea an consecutiv, Divertiland Playland se implica activ în organizarea unui eveniment caritabil, parte dintr-o campanie mai amplă de donaţii pentru copiii cu dizabilităţi sau din medii defavorizate.

Taguri:

Adauga un comentariu

Captcha


Comanda rapida pentru