Image Alt

Creative

Afișez 1–30 din 390 de rezultate

Descoperiti selectia de jocuri creative pentru copii, ideale pentru cei cu imaginatie bogata, ori pentru parintii iubitori care isi doresc sa ii ajute pe cei mici sa isi descopere latura artistica. Talentul artistic este considerat in general innascut, insa nu poate fi dezvoltat fara exercitiu, iar joaca este cea mai buna metoda de invatare, in special in primii ani de viata.

 

JOCURI CREATIVE SI IMPACTUL LOR ASUPRA DEZVOLTARII COPIILOR

 

Jocurile de creatie disponibile pe site-ul Boribon au scopul de a stimula gandirea creativa si de a imbunatati abilitatile de invatare si comunicare ale copiilor. Invatarea prin joaca este vitala, motiv pentru care fiecare copil are nevoie de jocuri care sa ii stimuleze imaginatia. De asemenea, prin astfel de jocuri va ajunge sa retina mai usor si sa invete cuvinte uzuale.

 

JOCURI IMAGINATIVE PENTRU PRICHINDEII CU SIMT ARTISTIC

 

Jocurile de creatie precum cele de cusut, de desenat, ori de facut origami, sunt ideale pentru copiii carora le place sa creeze si sa se exprime prin arta. Astfel de jocuri sunt usor de inteles pentru ei si ii ajuta sa invete intr-un timp foarte scurt notiuni importante si sa asocieze cuvintele cu animale, culori, cifre sau sa denumeasca obiectele din viata de zi cu zi.