Image Alt

Creative

Afișez 1 - 30 din 317 rezultate

Descoperiti selectia de jocuri creative si ateliere pentru copii, ideale pentru cei cu imaginatie bogata, ori pentru parintii iubitori care isi doresc sa ii ajute pe cei mici sa isi descopere latura artistica. Talentul artistic este considerat in general innascut, insa nu poate fi dezvoltat fara exercitiu, iar joaca este cea mai buna metoda de invatare, in special in primii ani de viata.
 JOCURI CREATIVE SI IMPACTUL LOR ASUPRA DEZVOLTARII COPIILOR
Jocurile de creatie disponibile pe site-ul Boribon au scopul de a stimula gandirea creativa si de a imbunatati abilitatile de invatare si comunicare ale copiilor. Invatarea prin joaca este vitala, motiv pentru care fiecare copil are nevoie de jocuri care sa ii stimuleze imaginatia si creativitatea. De asemenea, prin astfel de jocuri va ajunge sa retina mai usor si sa invete cuvinte uzuale, deprinderi practice sau sa gandeasca intr-un mod constructiv si creativ.
JOCURI IMAGINATIVE PENTRU PRICHINDEII CU SIMT ARTISTIC
Jocurile de creatie precum cele de cusut, de pictat sau desenat, ori de facut origami si de modelare, sunt ideale pentru copiii carora le place sa creeze si sa se exprime prin arta. Astfel de jocuri sunt usor de inteles pentru ei si ii ajuta sa invete intr-un timp foarte scurt notiuni importante, sa faca asocieri, sa se exprime liber, sa isi formeze simtul artistic si sa caute frumosul in obiectele din viata de zi cu zi.