Image Alt

De rol

Afișez 1–30 din 219 rezultate

Jocurile de rol sunt preferatele copiilor deoarece le permit sa interpreteze orice personaj isi doresc. In general, copiilor le place sa se joace cu masinute si papusi, insa le place foarte mult sa se poarte precum adultii cu ajutorul jucariilor care imita o mini bucatarie, un mini salon de coafor sau chiar propria lor corabie cu pirati. Printre preferatele lor raman papusile de mana cu care pot crea propria piesa de teatru.

 

JOCURI DE ROL PENTRU COPIII CU IMAGINATIE BOGATA

 

Copiii se folosesc de jocuri pentru a crea povesti. Cei cu imaginatia bogata vor aprecia intotdeauna astfel de jucarii deoarece le ofera ocazia de a crea propria lor lume imaginara pe care o pot controla dupa bunul plac. Tocmai de aceea, site-ul de jucarii Boribon va pune la dispozitie o gama variata de jocuri de rol pentru copiii capabili sa creeze povesti frumoase pentru a-si dezvolta creativitatea, imaginatia si abilitatile de comunicare intr-un mod placut si relaxant.

 

JOCURI CU POVESTI INSPIRATE DE PERSONAJELE FAVORITE

 

Povestile pentru copii prezinta deseori personaje precum printi, printese, balauri infricosatori sau broscute fermecate. Astfel de creaturi mistice despre care micutii aud in basmele citite de parintii lor inainte de culcare, ii inspira sa fie mai buni si ii ajuta sa inteleaga diferenta dintre bine si rau. Nu este de mirare faptul ca adora sa se puna in pielea personajelor si sa intrerpreteze scenete fantastice.