Image Alt

De societate

Afișez 1–30 din 187 de rezultate

A juca jocuri de societate inseamna a petrece timp de calitate cu familia si cei dragi. Deseori copiii simt nevoia sa se joace si cu altcineva, nu doar singuri, iar aceste jocuri ii ajuta sa dobandeasca diferite abilitati esentiale dezvoltarii lor. Jocurile de masa pentru copii au ca scop exersarea gandirii strategice, insa reprezinta si o modalitate excelenta de relaxare si de petrecere a timpului liber intr-un mod relaxant.

 

JOCURI DE SOCIETATE PE INTELESUL TUTUROR

 

Ideea de board games s-a dezvoltat foarte frumos in ultimii ani, insa nu toate sunt usor de jucat si de catre copii. Site-ul de jucarii Boribon va recomanda cele mai bune jocuri de societate pe intelesul tuturor, astfel incat, participantii de orice varsta sa nu aiba dificultati in intelegerea regulilor sau a termenilor utilizati. Un astfel de joc este usor de inteles, antreneaza memoria, gandirea strategica si imbogateste limbajul copilului.

 

BOARD GAMES PENTRU COPII SI MUNCA DE ECHIPA

 

Munca de echipa este foarte importanta si trebuie deprinsa inca din primii ani de viata. Cu ajutorul jocurilor de societate pentru copii, micutii dumneavoastra pot invata ce inseamna sa ai spirit de echipa, insa vor face cunostinta si cu ideea de competitivitate. Daca va doriti o dupa-amiaza relaxanta alaturi de familie, aveti nevoie de astfel de jocuri care va vor stimula mintea si va vor capta atentia.