Image Alt

Educative

Afișez 1 - 30 din 229 de rezultate

Ideea de jocuri educative a pornit de la capacitatea de absorbtie a informatiei pe care copiii o au in primii ani de viata. Prin joaca, cei mici deprind abilitati excelente care ii vor ajuta atat la scoala, cat si in viata. Asadar, este extrem de important ca pe langa somn si timpul petrecut cu familia, sa li se puna la dispozitie diferite jucarii educative pentru copii, precum si jocuri de memorie, jocuri de cooperare, jucarii de constructie ori pentru dezvoltarea coordonarii si a indemanarii.
JOCURI EDUCATIVE PENTRU DEZVOLTAREA SANATOASA A CREIERULUI SI PENTRU UN COMPORTAMENT ECHILIBRAT
Orice parinte isi doreste un copil care sa invete si sa se dezvolte armonios, iar jucariile educative sunt cea mai buna metoda pentru a obtine rezultatele dorite, fara ca invatarea sa fie perceputa ca o munca sau un efort de catre copii. Pe langa placerea de a se juca, este important ca acestia sa isi dezvolte abilitatile intelectuale, creativitatea, comunicarea si memoria, sau chiar competitivitatea. Jocurile educative devin astfel indispensabile in orice camin, pentru toate familiile.
JUCARII PENTRU MEMORIA PRICHINDEILOR DUMNEAVOASTRA
Capacitatea de memorie a copiilor este foarte buna, motiv pentru care este recomandat sa aiba acces facil la tot felul de activitati si jucarii educative. Achizitionarea de jucarii pentru memorie, precum cele de cultura generala, logica, ori cele care ajuta la dezvoltarea dexteritatii si a coordonarii ochi-mana sunt printre cele mai potrivite pentru copilul dumneavoastra.