Image Alt

Montessori

Afișez 1 - 30 din 156 de rezultate

JUCĂRII EDUCATIVE, CARE CONTRIBUIE LA FORMAREA PERSONALITĂȚII ȘI INDEPENDENȚEI COPIILOR
Teoria și princiile MONTESSORI sunt menite să ajute la dezvoltarea copilului, educându-l pentru a deveni o fiinţă umană adultă completă, confortabilă cu sine, cu societatea şi cu umanitatea în ansamblul ei.
Abordarea Montessori se concentrează pe încrederea în copil, pe susţinerea şi sprijinirea procesului natural de dezvoltare. Acest lucru se realizează prin înţelegerea faptului că fiinţa umană complet dezvoltată are, astfel, o mai mare predispoziţie către a învăţa lucrurile de care are nevoie pentru a deveni un membru integrat în societate, care contribuie corespunzător.
ÎNCREDERE ÎN COPII
Jucăriile Montessori sunt concepute pe baza principiilor educative, oferind independență, realism, materiale naturale, având încredere în copil pentru a-şi ghida propria dezvoltare. Copilul deţine energii constructive care îi ghidează formarea minţii şi coordonarea corpului. Abordarea Montessori a fost dezvoltată fără idei preconcepute privind modalitatea cea mai bună de a ajuta copilul în călătoria sa spre a deveni adult, astfel că și jucăriile din această gamă permit o joacă liberă și creativă, ghidată de nevoile copiilor.
COPIII SE JOACĂ ȘI ÎNVAȚĂ FĂCÂND
Cu jucăriile Boribon de tip Montessori copii pot învăța activităţile ‘vieţii practice’, de zi cu zi, cu care copilul este familiarizat de acasă. pornind de la seturi de contruit, până la dezvoltarea gândirii matematice, logica sau limbajul, descoperirea senzorială, toate se regăsesc în selecția magazinului online Boribon.