Image Alt

De exterior

Afișez 1–30 din 90 de rezultate

Cei mici prefera din ce in ce mai mult sa se joace cu jucarii de exterior, intrucat sunt un mod placut de a se conecta la mediul exterior si partenerii de joaca. Astfel de jucarii de curte sau gradina pentru copii imprumuta din elementele folosite de adulti, oferindu-le celor mici impresia ca se implica la randul lor in treburile de “oameni mari”, prin folosirea galetuselor, a stropitoarelor sau uneltelor de gradinarit. Totusi, vedeta colectiei ramane zmeul fluture!

 

DISTRACTIA E IN TOI CU JOCURI SI JUCARII DE EXTERIOR!

 

Jucariile de exterior castiga teren in atentia prichindeilor prin faptul ca sunt mai distractive si nu le impun limite de niciun fel. Cei mici inalta zmeie sau se pot juca in gradina si curte cu uneltele de gradinarit, stropitoarea sau galetusa de jucarie, toate cu un design dragut si adorabil, pe placul prichindeilor. In aer liber, joaca devine mai distractiva, iar cei mici se deconecteaza de la tehnologie pentru a se conecta cu alti copii si mediul natural.

 

JUCARII DE CURTE SI GRADINA PENTRU COPII ACTIVI

 

Desi raman cuminti, unii copii sunt activi si cauta sa isi consume energia prin jocuri. Si ce alta modalitate poate fi mai potrivita decat joaca in aer liber cu jucarii special create pentru activitati in curte si gradina? Acestea le permit copiilor sa faca giumbuslucuri, sa se distreze inaltand zmeie sau jucandu-se in nisip cu uneltele de gradinarit. Cei mici isi consuma energia prin jocuri care ii vor invata sa socializeze cu altii copii de varsta lor.