Image Alt

Muzicale

Afișez 1–30 din 84 de rezultate

Cele mai hazlii jucarii muzicale pentru bebelusi si copii si-au dat intalnire in Boribon! Amintirile din copilarie devin amuzante pe ritmurile tobelor de mana, al cutiei muzicale, fluierului sau muzicutei de jucarie, iar cei mici isi vor descoperi talente pe care nu credeati ca le au. Colectia de jucarii muzicale din Boribon se adreseaza tuturor prichindeilor, de la bebelusi la copii. Aici gasiti instrumente muzicale din carton pentru copii, chitara de jucarie pentru copii si multe altele.

 

TOP INSTRUMENTE MUZICALE PENTRU BEBELUSI SI COPII

 

Gusturile nu se discuta (nici) atunci cand discutam despre jucarii muzicale, motiv pentru care in magazinul online Boribon gasiti o varietate de jucarii asortate, pe placul baieteilor si fetitelor de orice varsta. Printre cele mai populare jucarii muzicale pentru bebelusi si copii se regasesc flasneta, toba de mana, xilofonul, muzicuta, cutia muzicala, tamburina si sa nu uitam de chitara, zornaitoare sau pian electric! Instrumentele muzicale din carton sunt 100% sigure pentru micuti.

 

COPILARIE PE RITMURILE INSTRUMENTELOR MUZICALE PENTRU COPII

 

Atunci cand cresc, cei mici isi aduc cu drag aminte de primele jucarii muzicale, intrucat acestea sunt deosebite prin functionalitate si design. Instrumentele muzicale din carton sunt interesante si ofera senzatia unor instrumente reale prin modelele care imita detaliile acestora. Cutiutele muzicale sunt vedetele colectiei de jucarii muzicale, in randul fetitelor, in timp ce baieteii se dau in vant dupa chitara de jucarie pentru copii care ii face sa se simta rock stars!