Carte O poveste intarziata

45.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786068996547 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

O poveste intarziata

Autonomie, asumarea responsabilității, creativitate, depășirea limitelor

De Marianna Coppo.Traducere de Marius Chivu

Grupa de vârstă: 3-7 ani
23 x 27 cm / carte cu coperta cartonată / 52 pag.
ISBN: 9786068996547 / An apariție: 2022

Patru creaturi foarte răbdătoare așteaptă să înceapă povestea. Dar un iepuraș e mai puțin răbdător. De ce să aștepți când ai o imaginație fără margini și un ghiozdan plin cu creioane colorate? Povestea o poți începe chiar tu.

E un joc de care nu te poți plictisi niciodată când ești copil, mai ales când regula creativității este că nu există reguli. Iar creioane colorate are oricine. Pagină după pagină, iepurașul din carte desenează un copac, un dinozaur, o căsuță, un leagăn, păsări, nori, frunze, pinguini — și toate prind viață și interacționează amuzant cu personajele inițiale. Poți și tu să inventezi tot felul de creaturi, poți să desenezi ce vrei și cum vrei. E și un bun prilej să te gândești la reguli și limite și apoi, dacă vrei, să discuți despre ele cu părinții, cu frații mai mari sau cu învățătoarea.

Uneori e bine „să desenăm pe conturul prestabilit“. Alteori e bine, ba chiar necesar, să trecem peste orice îngrădire. Dar când, cum, în ce situații?

Bine ați venit în cartea noastră! Da, știm, paginile sunt cam goale la început, dar o să vină în curând și povestea. Sigur vine. Chiar acum. Adică… Vine… Să mai așteptăm puțin… Sau nu?

Informații suplimentare

Dimensiuni 1 x 27 x 23 cm
Greutate

Lungime

Latime

Gen

,

Varsta

,

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte O poveste intarziata”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…