Ernest si Celestine l-au pierdut pe Simeon

36.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786068986135 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

Ernest si Celestine l-au pierdut pe Simeon

Celestine își pierde jucăria preferată, iar Ernest se vede nevoit să o împace pe șoricica cea tris

Autor și ilustrații de Gabrielle Vincent 

Grupa de vârstă: +3 ani
26 x 23 cm, carte cu coperta cartonată/ 36 pag.
ISBN: 978-606-8986-14-2. Editura Frontiera

În timpul unei plimbări, Celestine își pierde jucăria preferată – pe dragul pinguin Simeon. Nicio altă jucărie nu-l poate înlocui, iar Celestine e tare mâhnită! Ernest are însă o idee care îi readuce lui Celestine zâmbetul pe buze, într-o poveste emoționantă despre pierdere, regăsire și generozitate.

Nu este ușor să intri în conștiința a generații întregi de copii! Dar iată că Ernest și Celestine sunt printre cele mai îndrăgite personaje din literatura europeană pentru copii. Și nu avea cum să fie altfel, de vreme ce poveștile lor surprind într-un mod cald și autentic întâmplări din viața oricărui copil (pierderea unei jucării, capriciile zilnice, frica, dezamăgirea în fața unei promisiuni neținute etc.).

Textul simplu și puterea evocatoare a imaginilor pastelate fac din seria „Ernest și Celestine” o capodoperă de mare sensibilitate și o primă școală a vieții pentru micii cititori.Apărute pentru prima dată în anii ’80, poveștile lor au dat naștere unei serii literare care cuprinde astăzi 26 de titluri.

Gabrielle Vincent este pseudonimul sub care a publicat cărți pentru copii pictorița belgiană Monique Martin (1928-2000). În anii ’80, Monique Martin s-a dedicat cu pasiune ilustrației de carte pentru copii și a devenit creatoarea unor albume memorabile, printre care „Le petit Ange à Bruxelles”, „Un jour, un chien” și, desigur, seria „Ernest și Celestine”.

 

Informații suplimentare

Dimensiuni 1 x 23 x 26 cm
Lungime

Latime

Gen

,

Varsta

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ernest si Celestine l-au pierdut pe Simeon”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…