Ernest si Celestine la picnic

36.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786068986142 Categorii: , , Etichete: , ,

Descriere

Ernest i-a promis lui Celestine că vor merge la picnic, dar ziua se anunță ploioasă și Ernest vrea să renunțe la picnicul promis..

Autor și ilustrații de Gabrielle Vincent 

Grupa de vârstă: +3 ani
28 x 23 cm, carte cu coperta cartonată/ 36 pag.
ISBN: 978-606-8986-14-2. Editura Frontiera

Mâine e zi de picnic! Celestine și Ernest se bucură și fac pregătiri împreună, dar iată că în dimineața mult așteptată începe să plouă. Picnic pe ploaie?… Celestine e foarte tristă, însă Ernest știe cum să iasă din încurcătură.

Ursul Ernest și șoricica Celestine sunt printre cele mai îndrăgite personaje din literatura europeană pentru copii. Ilustrate în acuarelă, poveștile lor surprind întâmplări din viața oricărui copil: micile bucurii sau dezamăgiri, pierderea unei jucării, capriciile zilnice. Textul simplu și puterea evocatoare a imaginilor pastelate fac din seria „Ernest și Celestine” o capodoperă de mare sensibilitate și o primă școală a vieții pentru micii cititori.

Gabrielle Vincent este pseudonimul sub care a publicat cărți pentru copii pictorița belgiană Monique Martin (1928-2000). În anii ’80, Monique Martin s-a dedicat cu pasiune ilustrației de carte pentru copii și a devenit creatoarea unor albume memorabile, printre care „Le petit Ange à Bruxelles”, „Un jour, un chien” și, desigur, seria „Ernest și Celestine”

 

Informații suplimentare

Dimensiuni 1 x 23 x 28 cm
Lungime

Latime

Gen

,

Varsta

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ernest si Celestine la picnic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…