Descriere

PlayShifu Plugo Link, joc educativ STEM care folosește Realitatea Augmentată

PLUGO Links, una dintre variantele Plugo de la Playshifu, este un joc educativ STEM care folosește Realitatea Augmentată (AR) pentru o abordare imaginativă, specifică jocului. Fiecare dintre variantele de jocuri Plugo se concentrează pe un element STEAM ușor diferit.

Transformă iPad-ul într-un sistem de învățare plin de distracție și oferă-le copiilor șansa de a rezolva probleme din lumea reală și de a-și dezvolta abilitățile inginerești!

Sunt disponibile 6 jocuri cu peste 250 de niveluri progresive. Jocurile sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor de învățare ale copiilor în funcție de vârsta lor.

Plugo Link este conceput pentru a stimula elementele esențiale ale curriculumului STEM, cum ar fi creativitatea, gândirea critică, abilitățile de raționament și inteligența spațială la copii.

Conține Gamepad care susține tableta pentru a le permite copiilor să se joace fără să atingă ecranul și 15 blocuri de construcție hexagonale. Hexagoanele și Gamepad-ul se conectează folosind magneți încorporați. Este inclus și un ghid cu instrucțiuni pas cu pas.

Aplicația Plugo gratuită este disponibilă pentru descărcare în Apple App Store și GooglePlay.

COMPATIBILITATE DISPOZITIV – Aplicația Plugo este compatibilă cu iPad 2017 și versiuni ulterioare, iPad Pro (cu excepția Pro 12″), toate modelele de iPad Air, iPad Mini 2 și versiuni ulterioare și iPhone 6 și versiuni ulterioare.

Vârstă recomandată: 5-11 ani. 

Alimentăm mințile tinere cu jucării tehnologice interactive și educaționale creând experiențe educaționale de joacă pentru copiii de astăzi, astfel încât aceștia să poată revoluționa lumea de mâine.

Confecționat conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producător: PlayShifu 

Informații suplimentare

Dimensiuni 13 x 15 x 33 cm
Greutate

Lungime

Latime

Gen

,

Varsta

, ,

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PlayShifu Plugo Link”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…