Image Alt

Waldorf

Afișez 1–30 din 86 de rezultate

Educatia moderna se face in gradinite si scoli prin rechizite Waldorf care dezvolta abilitatile prichindeilor de la cele mai mici varste. Predarea in sistemul Waldorf este considerata una dintre cele mai eficiente forme de educare a copiilor intr-un mod care le dezvolta abilitatile si potentialul. Boribon va pune la dispozitie o gama extinsa de rechizite Waldorf, de la ceara modelaj, hartie, creioane si cuburi cerate, burete pentru pictura Waldorf si multe altele!

 

RECHIZITELE WALDORF, TEHNICI DE PREDARE INTR-O SCOALA ALTFEL

 

Pedagogia Waldorf dezvolta inteligenta si creativitatea celor mici, motiv pentru care cele mai importante instrumente ale predarii acestor tehnici sunt, fara doar si poate, rechizitele Waldorf. Acestea se diferentiaza de rechizitele online clasice prin faptul ca pot fi utilizate pentru a modela si crea desene, picturi, decoratiuni si multe altele, asadar activitati care fac apel la abilitatile copiilor si le dezvolta progresiv. Galeria mai cuprinde si o gama vasta de figurine de pictat.

 

SISTEMUL WALDORF DEZVOLTA CREATIVITATEA COPIILOR

 

Copiii care urmeaza cursuri de predare in sistemul Waldorf sunt favorizati de cele mai moderne tehnici de invatare. Activitatile de acest gen presupun utilizarea rechizitelor Waldorf ante-mentionate intr-un mod in care se realizeaza educatia prin joaca. Totul devine mai simplu si usor pentru cei mici, in timp ce mintea lor se dezvolta si capata o dimensiune creativa. Activitatile de acest gen se bazeaza pe seturi de confectionat lumanari din ceara, hartie de matase etc.