Image Alt

Plata si transport

Plata si transport

Modalităţi de plată

Magazinul virtual Boribon acceptă următoarele modalităţi de plată:

  • Prin ordin de plată – pe baza facturii proforma pe care o transmitem prin email, după confirmarea comenzii.
  • Plata online – direct cu cardul tău de debit sau de credit, cu ajutorul aplicaţiei Mobilpay.
  • Ramburs – în momentul preluării coletului de la curier, plătind contravaloarea comenzii agentului de curierat rapid.
  • Cash la unul din magazinele noastre din Bucureşti sau Cluj– în cazul în care ţi-ai ales o jucărie online, poţi face comanda cu opţiunea ridicării comenzii şi a plăţii la unul din magazinele noastre.

Cum livrăm jucăriile?

Livrarea produselor se face pe teritoriul României, în 1-3 zile lucrătoare după confirmarea existenţei în stoc a produselor comandate, sau la cerere, pentru data convenită. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, vei fi anunţat(ă) prin email sau telefonic în cât timp poate să ajungă produsul la tine.
Livrarea în ţară se va efectua prin serviciul de curierat rapid Sameday Courier , contravaloarea transportului fiind inclusă în factură.

Tabelul de mai jos este unul informativ despre costurile de transport pe colet, în funcție de adresa de livrare şi modalitatea de transport:

 

Adresa de livrare prin curier  Taxă transport / colet (RON)
TVA inclus
Bucureşti şi zonele limitrofe 15,00
Restul ţării 19,00
Comenzi peste 250,00 ron 0,00
Kilometri suplimentari cu Ramburs 1.80 lei/km
Kilometri suplimentari fara Ramburs 1.50 lei/km

Garanţia livrării

Boribon livrează jucăriile ambalate corespunzător astfel încât, indiferent de destinaţia coletului, acesta să ajungă în cele mai bune condiţii, fără a fi deteriorat.
Comenzile se preiau prin intermediul siteului www.boribon.ro sau telefonic. Folosește telefonul de contact în scopuri informative şi pentru relaţii cu clienţii.
Poţi returna produsul în termen de 10 zile de la livrare dacă nu eşti mulţumit de el şi primeşti banii înapoi în maxim 30 de zile. Te rugăm însă ca produsul returnat să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: în ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit.
Poţi solicita returul de produse dacă găseşti produse nefuncţionale în primele 24 de ore de la recepţie.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, îţi recomandăm refuzarea recepţiei lor.

Produse livrate greşit

Dacă ţi s-a livrat alt produs decât cel comandat, te rugăm să semnalezi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. În acest caz toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de SC Boribon Com SRL.