Culori opace pentru pictura, Stockmar

95.00 lei

În stoc

Cantitate

Descriere

Culori opace pentru pictura, Stockmar

12 culori ambalate in cutie din metal cu formă artistică și design clasic.

Fiecare carcasa de culoare poate fi scosa cu ușurință pentru a fi înlocuita.

Paleta pentru amestecarea culorilor nu este atașată de cutie, așa că o puteți pune  oriunde este cel mai convenabil pentru munca voastra – și, desigur, va fi mai ușor de curățat.

În plus, cutia conține un tub de alb opac și o pensula din păr sintetic, in forma de limbă de pisică, care își păstrează forma, de înaltă calitate. Pensula este produsă pentru Stockmar de către producătorul german de pensule Zahn.

Ca toate vopselele și culorile Stockmar, nuantele de culoare sunt cele din cercul de culori al lui Goethe, dar într-o versiune extinsă.
Cele trei culori de bază sau primare formează un triunghi; între ele sunt culorile secundare, formate prin amestecarea primarelor adiacente – verde de la galben și albastru, portocaliu de la galben și roșu, și violet de la roșu și albastru. Culorile opuse una de cealaltă sunt culori complementare în care se formează cel mai larg contrast posibil.
Dacă amestecăm primarul cu culorile secundare, ajungem la o extensie a cercului de culori. De exemplu, putem amesteca roșu și violet pentru a face roșu-violet, sau galben și portocaliu pentru a face galben-portocaliu. Pentru a îmbunătăți gama de culori și pentru a obține o varietate din amestecarea lor, cutia Stockmar de culori opace include două tonuri din fiecare culoare de bază: galben lămâie, galben auriu, roșu carmin, rosu vermilion, albastru ultramarin și albastru de prusia.

Culorile Stockmar sunt echilibrate delicat unele cu altele, iar atunci când sunt amestecate vor produce nuanțe armonioase de culori.

Ca toate materialele Stockmar, aceste culori opace au o luminozitate unică. Acest lucru se datorează concentrației pigmenților, deosebit de intensă. Drept urmare, culorile sunt mai bogate și rămân puternice chiar și atunci când sunt puternic diluate. Culorile Stockmar Opaque sunt potrivite pentru diferite tehnici; pictură opacă clasică (peste pictură), pictură clasică în acuarelă, lazură sau tehnici bazate pe un amestec de abordări.

Producător: Stockmar, Germania.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2 x 10 x 24 cm
Greutate

Lungime

Latime

Gen

, ,

Varsta

,

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Culori opace pentru pictura, Stockmar”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…