Carte Camera cu minuni

36.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786068986128 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Comorile sunt personale și au valoarea pe care le-o dăm noi. Comoara preferată poate fi chiar și o pietricică, dacă și-a găsit loc în inima ta

Autor Sergio Ruzzier

Grupa de vârstă: 6–11 ani
28 x 23 cm, carte cu coperta cartonată/ 40 pag.
ISBN: 9786068986128. Editura Frontiera

O nouă carte a italianului Sergio Ruzzier, autorul celor mai îndrăgiți doi șoricei. De data aceasta, Ruzzier ne spune povestea unui… hârciog strângător.

Hârciogul are nume de savant și ochi de artist. Se numește Pius Pelosi și colecționează obiecte găsite pe drum – banale pentru ceilalți, dar inspiratoare pentru el. A pregătit o cameră specială pentru ele și a numit-o Camera cu minuni.

Din toată colecția, Pius Pelosi îndrăgește cel mai mult o pietricică oarecare. Cea mai banală și neînsemnată pietricică. Asaltat de musafirii care îi spun că e urâtă, Pius Pelosi o aruncă. Va descoperi curând însă că a pierdut mai mult decât o simplă pietricică.

„Camera cu minuni” este o prețioasă poveste filozofică despre bucuria de a face ceea ce îți place. Este o poveste despre artiști și despre lucrurile neașteptate care îi inspiră. La fel cum este și o poveste despre înțelepciunea de a nu pleca urechea la ceilalți atunci când inima îți spune altfel.

Bun venit încă o dată în universul inconfundabil al lui Sergio Ruzzier. Vă așteaptă creaturi suprarealiste mai mici sau mai mari, spații misterioase și vaste, care amintesc de pictura italiană sieneză, dar și umorul fin și ușor melancolic al unui artist de excepție.

Informații suplimentare

Dimensiuni 1 x 23 x 28 cm
Latime

Varsta

,

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte Camera cu minuni”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…