Carte Eu sunt cel mai puternic

36.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786069430712 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

O carte scrisă pentru a-i face pe cei mici să râdă și să gândească

Autor Mario Ramos. Editura Frontiera

Grupa de vârstă: 3-9 ani

„Eu sunt cel mai puternic” este o poveste minunată, ca o plimbare – dar nu prin pădure, ci prin pădurea de povești, în care te întâlnești cu Scufița Roșie, Cei Șapte Pitici, Cei Trei Purceluși…și multe alte surprize! Păzea, lupule!

„Eu sunt cel mai puternic” este o carte plină de umor despre mândrie și putere, dar și despre încrederea necondiționată a copiilor în iubirea și ocrotirea mamei. Chiar dacă puterea pare să fie uneori de partea celor agresivi, adevărata putere este a celor blânzi, așa cum explică puiul de dragon. Iar faptul că mama este atât de mare și impunătoare face parte din jocul umoristic al poveștii, dar și din adevărul oricărei copilării. Cât sunt mici, copiii ne văd mari și puternici. Noi le dăm siguranța și liniștea că vor crește iubiți și ocrotiți. Cui i-e frică de lupul cel rău? Nouă cu siguranță, nu!

Mario Ramos (1958-2012) este un autor foarte îndrăgit de literatură pentru copii. S-a născut în Belgia, dar și-a amintit mereu cu nostalgie de copilăria petrecută în Portugalia, unde a crescut fără televizor, desenând toată ziua, citind Tintin și privind filme cu Charlie Chaplin. Inspirat de mari ilustratori precum Tomi Ungerer și Saul Steinberg, a scris și ilustrat numeroase cărți pentru copii, pentru că „a-i face pe copii și pe adulți să râdă și să gândească este cea mai frumoasă recompensă”.

Format: 17×24 cm/copertă cartonată

Număr de pagini: 28

Anul apariției: 2017

Vârsta recomandată: 3+

Traducător: Alexandru Gurău

ISBN: 978-606-94307-1-2

Informații suplimentare

Dimensiuni 1 x 25 x 17 cm
Latime

Gen

,

Varsta

,

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte Eu sunt cel mai puternic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…