Carte Omida mancacioasa, jucarie

27.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786068544343 Categorii: , , , Etichete: , ,

Descriere

Orice pui crește. Și ce frumos e!

Autor Eric Carle. Editura Cartea Copiilor

Grupa de vârstă: 0–3 ani
9 × 9 cm/ carte cartonată integral, cu pagini de diferite forme (ștanțate)/ 12 pag.
ISBN: 978-606-8544-43-4/ An apariție: 2017

Binecunoscuta Omidă mâncăcioasă (The Very Hungry Caterpillar) poate deveni acum și prietena copiilor foarte mici. Această carte-jucărie are dimensiuni reduse pentru a putea fi ținută în orice mânuță, paginile sunt rezistente, cartonate și cu colțuri rotunjite, iar cu inelul inclus (detașabil) cartea poate fi ușor prinsă de cărucior, de pătuț, de scaunul special de mașină sau de cel pentru masă.

O poveste despre speranță- mica omidă iese din ou, foarte înfometată, şi porneşte la drum să caute de mâncare. Luni găseşte un măr, marţi mănâncă două pere, miercuri trei prune şi aşa mai departe, până sâmbătă când deja o doare burtica de cât de mult a mâncat. Îşi revine ronţăind o frunză fragedă şi verde… Se retrage apoi foarte obosită în cocon şi doarme două săptămâni. Când se trezeşte şi iese din cocon se transformă într-un minunat fluture.

Cărţile lui Eric Carle sunt inspirate în primul rând din natură şi oferă copiilor şansa să înveţe mereu lucruri noi despre lumea care îi înconjoară. “Copiii se confruntă adesea cu teama de necunoscut. În cărţile mele încerc să combat această teamă şi s-o înlocuiesc cu o atitudine pozitivă. Copiii au o curiozitate instinctivă şi o tendinţă naturală către creativitate. Vreau să le arăt copiilor că a învăţa lucruri noi e ceva fascinant şi distractiv.” (Eric Carle)

Informații suplimentare

Dimensiuni1 x 9 x 9 cm
Gen

Baiat, Fata

Latime

18 cm

Varsta

0 – 1, 1 – 3

Producator

Diversi

Model

9.78607E+12

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte Omida mancacioasa, jucarie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…