Carte Spune-mi o poveste cu pisici

49.00 lei

În stoc

Cantitate
SKU: 9786068986098 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Antologie de basme cu pisici, iubite de atât de mulți dintre noi

Povestitor Eniko Szabo, ilustrații Karda Zenko. Editura Frontiera

Grupa de vârstă: 4-12 ani

Spune-mi o poveste cu pisici este o antologie de 13 basme în care personajul central este pisica. Unele basme sunt binecunoscute (cum ar fi Motanul încălțat sau Muzicanții din Bremen), altele sunt mai puțin cunoscute în spațiul nostru cultural, venind din tradiția folclorică maghiară, greacă sau coreeană. Cuprins: Iacob și tatăl său, Finii motanului, Câinele, pisica, iepurele și șoarecele, Regele Kațor, Muzicanții din Bremen, Motanul încălțat, Numele pisicii, Mireasa pisică, Castelul bântuit, Cutiuța fermecată, Șoriceii, Pisica albă și șarpele verde, Morarul și pisica.

Basmele sunt povestite de Eniko Szabo, psiholog și terapeut prin povești din Sf. Gheorghe. Eniko a crescut cu aceste povești auzite de la oameni dragi și apropiați ei. Ea crede în puterea basmelor de a vorbi despre simboluri străvechi și tipare umane valabile în toate epocile. Ilustrațiile cărții, semnate de Karda Zenko, combină pictura și colajul. Stilul grafic evocă misterele basmelor și aduce totodată un suflu proaspăt textelor clasice.

„Spune-mi o poveste cu pisici” este prima carte din colecția de texte clasice pe care o deschide editura noastră. Credem în universalitatea basmelor și avem convingerea că ele se adresează deopotrivă copilului și maturului. Fiecare basm este precedat de un scurt text de întâmpinare, care îi propune cititorului adult o cărare de sens. Cărarea îl va scoate departe, dincolo de înșiruirea de fapte din poveste. Acolo vă dăm întâlnire tuturor, pentru a ne hrăni cu esențele tari ale înțelepciunii tradiționale.

Format: 20×25 cm/copertă cartonată

Număr de pagini: 80

Anul apariției: 2019

ISBN: 978-606-8986-09-8

Informații suplimentare

Dimensiuni 1 x 25 x 20 cm
Latime

Gen

,

Varsta

,

Producator

Model

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte Spune-mi o poveste cu pisici”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…