Initiere origami Djeco

30.00 lei

În stoc

Cantitate

Descriere

24 de coli decorate și 2 coli cu abțibilduri pentru ca după ce te-ai inițiat în arta origami să încingi o joacă pe cinste.

Setul conține coli de origami, un manual de instrucțiuni în imagini pentru modelul sonliţă, reguli de joc.

Reguli de joc: După ce realizezi solnița din hârtie, alege 8 abțibilduri cu activități și lipește-le pe părțile interioare ale solniței. Introdu degetele mari și cele arătător de la ambele mâini sub marginile pliate ale solniței. Acum ești gata să le dai sarcini de îndeplinit prietenilor tăi. Roagă un prieten să-ți spună un număr. Dacă de exemplu el spune 4, tu vei închide și deschide  solnița de 4 ori (1=în fata, 2=lateral, 3=în fata, 4=lateral). Roagă apoi prietenul să aleagă unul dintre abțibildurile cu activități lipite acolo unde s-a deschis solnița. Prietenul va trebui apoi să realizeze respectiva sarcină. Lista de provocări 🙂 Imită un călăreț Atinge-ți nasul cu piciorul Râzi timp de 20 de secunde Pune-i cornițe prietenului tău fără ca el să te vadă Imită un ceainic Fă șpagatul Inversează-ți pantofii Recunoaste un obiect cu ochii inchiși Imită-l pe Superman Răsucește un braț într-o direcție si celălalt in cealaltă direcție Vorbeste cu ușa Pupă un băiat sau o fată Imită un astronaut pe luna Arată cum se înnoata bras Imită-l pe omul invizibil Ghicește la ce mă gândesc Imită pe cineva care are nevoie la toaletă Sari cât de departe poți Găsește o insectă Intreab-o pe profesoară ce vârstă are.

Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

Vârsta recomandată: 6-11 ani.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, colile pot fi rupte în părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a înmâna jucăria copilului.

Producător: Djeco, Franța

Informații suplimentare

Dimensiuni1 x 23 x 22 cm
Greutate

0.2 kg

Lungime

22 cm

Latime

23 cm

Varsta

3 – 6, 6 – 9

Producator

Djeco

Model

DJ08773

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Initiere origami Djeco”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…