Deschide-ți inima şi bucură-te de călătorie!

BORIBON este importator exclusiv (in Romania) al marcilor Djeco, Fridolin, Londji, Egmont Toys, Mercurius, Clics Toys, CreativaMente, Marc Toys, PlayShifu.

Am pornit pe acest drum încă din anul 2004, din dorința de a da calitate jocului și timpului petrecut prin joc în familie sau cu prietenii.

Credem că fiecare jucărie care preocupă şi inspiră copilul are un rol important: învaţă cum să ţină creionul în mână atunci când prinde piese ale unui puzzle din lemn, experimentează legea gravitaţiei când clădeşte un turn şi îl dărâmǎ, înţelege sentimentele altora când joacă teatru de păpuşi şi intră în pielea unui personaj, își dezvoltă latura cognitivă și pe cea afectivă prin relaționare în cadrul unui joc de societate.

În magazinele Boribon sau pe www.boribon.ro găseşti astfel de jocuri și jucării care pun în valoare resursele interioare ale copilului: jocuri de construcție, jocuri de îndemânare și creativitate, jocuri de logică, jocuri de societate, jucării de lemn, jucării ecologice, inclusiv jucării specifice pedagogiei Waldorf & Montessori.

   Te îndrumăm în alegerea ta, garantând pentru calitatea şi siguranţa produselor.

 

              Boribon dă valoare jocului!